Csatlakozz a
Nemzeti Innovációs Ügynökség csapatához!

Legyél részese egy inspiráló, dinamikus, stabil szervezetnek, amely hozzájárul a magyar innováció fejlődéséhez!

Rólunk

Ismerj meg minket!

Ügynökségünk kulcsszerepet tölt be a magyar innovációs ökoszisztéma fejlesztésében. Legfőbb küldetésünk, hogy aktívan részt vegyünk az innovációs folyamatok minden szakaszában, támogatva partnereinket az ötletek kidolgozásától a piaci sikerekig vezető úton. Tevékenységeink közt szerepel az innovációs folyamatok monitorozása, networking, a multidiszciplináris együttműködések elősegítése, mentorálás és a piacra lépés segítése. Kiemelt figyelmet fordítunk az innovációs kultúra terjesztésére az oktatásban és a vállalati életben egyaránt.

Csatlakozz hozzánk!

Miért válassz minket?

Nagy hangsúlyt fektetünk az inspiráló és kreatív munkakörnyezetre, valamint folyamatos támogatást nyújtunk a szakmai fejlődéshez. Nálunk az innováció nem csak egy szó, hanem gyakorlat és küldetés a mindennapi munkában. Csapatunk részeként segíthetsz innovatív projektek megvalósításában, miközben jóllátható változást eredményezünk Hazánk innovációs ökoszisztémájában. Hiszünk abban, hogy a tehetséges munkatársak és a közösen gyűjtött tapasztalatok lehetővé teszik számunkra, hogy sikeres innovátorok legyünk!

Kiemelkedő Karrierlehetőségek

Olyan munkavállalókat keresünk, akik elkötelezettek az innováció és a fejlődés iránt. Itt lehetőséged nyílik a szakmai növekedésre és karrierutad bővítésére.

Innováció és Kreativitás

Légy része egy olyan csapatnak, ahol az ötletek és az innováció előtérbe kerül. Mi ösztönözzük a kreatív gondolkodást és az újításokat.

Társadalmi Hatás

Dolgozz olyan projekteken, amelyek valódi társadalmi változást hoznak Magyarországon. Az NIÜ fontos szerepet játszik az innovációs ökoszisztéma fejlődésében.

Nem találtál számodra érdekes pozíciót?

Küldd el nekünk az önéletrajzodat az alábbi részen, és amint lesz olyan nyitott pozíciónk,
ami érdekes lehet számodra, azonnal kapcsolatba lépünk veled!