Kezdd újra!

Rólunk

A Nemzeti Innovációs Ügynökség

kulcsszerepet tölt be a magyar innovációs ökoszisztéma fejlesztésében. Az ügynökség aktívan részt vesz az innovációs folyamat minden szakaszában, támogatva az ötletek kezdeti szakaszától a piaci sikerig terjedő úton. Az innovációs ökoszisztéma megerősítése érdekében szerteágazó és célzott tevékenységeket végez, hozzájárulva a magyarországi innováció fenntartható fejlődéséhez. Céljai között szerepel az innovációs folyamatok mérése, monitorozása és hatásértékelése éppúgy, mint a networking, a multidiszciplináris együttműködések elősegítése és az innovatív vállalkozások piacira lépésének segítése. Fontos szerepet játszik az innovációs kultúra terjesztésében, összekapcsolva a vállalati és oktatási szektort az innovatív gondolkodás erősítése érdekében.

A Kezdd újra! kampány a Nemzeti Innovációs Ügynökség Kultúraformálás projektjének része. Az ügynökség célja az innováció támogatása és a startup kultúra erősítése Magyarországon. Az átfogó kommunikációs kampány célja, hogy megváltoztassa a vállalkozói attitűdöt Magyarországon. A Kezdd újra! kampány középpontjában olyan sikertörténetek állnak, amelyek bemutatják, hogyan lehet egy sikertelen vállalkozás után túllépni a bukáson.

 

Kövesd velünk a „Kezdd Újra!” kampány eseményeit és inspiráló történeteit! Az újrakezdés művészete mindannyiunk számára elérhető. Segíthetünk egymásnak abban, hogy erősítsük a vállalkozói szellemet Magyarországon.

 

Ismerd meg a személyes történeteket!