Szolgáltatások

Szolgáltatások

Innovatív projektek támogatása és piaci jelenlétük elősegítése.

Mindehez elengedhetetlen a hazai innovációs ökoszisztéma dinamizálása, amelynek részesei a piaci szereplők, az állam, az egyetemek és kutatóközpontok, a pénzügyi szektor, a kis-, közép- és nagyvállalatok.. Ennek megfelelően épül fel a Nemzeti Innovációs Ügynökség szolgáltatási portfoliója. Ügyfeleinknek teljes szolgáltatáscsomagot kínálunk az ötleteléstől a validációig, az innovációs stratégiaalkotástól a nemzetközi kapcsolatépítésig. 

Szaktudás és Innováció 

Szolgáltatásaink szaktudásra és újításokra épülnek.  A hazai és nemzetközi innovációs szektor változásait is folyamatosan monitorozzuk és elemezzük, ennek köszönhetően szolgáltatásaink naprakészek, megoldásaink pedig az aktuális kihívásokra válaszolnak.  

Szolgáltatásaink

Partnerségek kialakítása helyi és nemzetközi szinten a magyar innovációs ökoszisztéma megerősítése érdekében

  • Iránymutatás, validálás, stratégiaalkotás, dedikált programok.
  • Kedvezményes hozzáférést biztosítunk ügyfeleinknek  minősített szolgáltatói hálózatunk együttműködésével. 
  • KFI pályázatok sikeres lebonyolítása érdekében támogatjuk, mentoráljuk a kedvezményezetteket 
  • Humántőke-megoldások: a vállalkozói szellem és a STEM területek népszerűsítése a felsőoktatásban. 
  • Nemzeti és tematikus innovációs ökoszisztéma jelentések és útmutatók készítése: validált adatok, naprakész elemzések, jelentések, útmutatók készítése a magyar innovációs, startup és K+F ökoszisztémáról. 
  • A technológiatranszfer előmozdítása: tanácsadás és képzés. 
  • Helyi rendezvények támogatása és társ-szervezése a hálózatépítés és együttműködések előmozdítása érdekében. 

Validáció

TRL (Technology Readiness Level) szintek olyan skálát alkotnak, amelyek segítenek az innovációs fejlesztések állapotának megértésében. Ezek a szintek az ötleteléstől a gyakorlati alkalmazásig terjednek, és lehetővé teszik a vállalkozások és befektetők számára, hogy nyomon kövessék a termék vagy technológia fejlettségét és életciklusát. A magasabb TRL szintek azt jelzik, hogy egy termék vagy technológia közelebb van a piaci bevezetéshez.

Részletek

Pályázati tanácsadás

Ügynökségünk az innovációval foglalkozó cégek részére nemzetközi, első sorban Horizon Europe pályázatokban való részvételhez nyújt tanácsadást.

külföldi innovációs rendezvényeken való megjelenés támogatása

Hazai innovatív cégek nemzetközi rendezvényeken való megjelenésének segítése felkészítő mentor programmal, esetenként részvételi költségek támogatásával. 

Mentor Program

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) célja a teljes innovációs ökoszisztéma dinamizálása és támogatása. Ennek kiemelt sarokköve a NIÜ Mentor Program, amely az innovatív vállalkozásokat segíti a fejlődésükben, növekedésükben és a siker felé vezető úton azáltal, hogy hozzáférést biztosít szakértelemhez, erőforrásokhoz és networking lehetőségekhez.

Részletek

Innováció támogatás

Dealroom

A Dealroom.co az elsőszámú adatszolgáltató Európában és a világon, amely startupokra, növekvő cégekre és a technológiai ökoszisztémára szakosodott. A 2013-ban, Amszterdamban alapított Dealroom.co jelenleg számos, a világ legígéretesebb befektetőjével, vállalkozójával és kormányzati szervével dolgozik együtt annak érdekében, hogy transzparens módon elemzéseket és betekintést nyújtson számukra a startup-ökoszisztémába, valamint a kockázatitőke-tevékenységbe. Továbbá a Dealroom a felületére regisztráló ökoszisztéma-szereplők számára kínál egyaránt országos, regionális és globális kontextust, valamint láthatóságot. Regisztrálj a Dealroom-ra és fedezd fel a platform nyújtotta lehetőségeket!

További információ

Teremtsen velünk új lehetőségeket