Tevékenységek

A Nemzeti Innovációs Ügynökség kulcsszerepet tölt be a magyar innovációs ökoszisztéma fejlesztésében

Szolgáltatásaink

Az ügynökség aktívan részt vesz az innovációs folyamat minden szakaszában, támogatást nyújtva az ötlettől a piaci sikerig terjedő úton. Az innovációs ökoszisztéma megerősítése érdekében szerteágazó és célzott tevékenységeket végez, hozzájárulva a magyarországi innováció fenntartható fejlődéséhez.

középiskolák

Az oktatási, vállalkozói és együttműködési kezdeményezések széles skáláján keresztül elősegítjük az innováció kultúrájának terjesztését, amely a társadalom minden szektorára kiterjed. Az oktatási kezdeményezések támogatásával célunk, hogy minél több diák érdeklődjön a STEM-tanulmányok és az innovációs kutatási és vállalkozói pálya iránt.

Részletek

Felsőoktatás

A felsőoktatásban a Hungarian Startup University Programon (HSUP) keresztül megismertetjük a hallgatókat az innováció világával: a díjnyertes két féléves e-learning kurzus főiskolai és egyetemi szinten támogatja a felsőoktatásban az üzleti vállalkozásokat. Mindezek mellett ösztönözzük az innovációval kapcsolatos PhD és posztdoktori képzésben ösztöndíjas kutatásokat is.

Részletek

Tudásközpont

Az egyetemi vállalkozások gyakran azért jönnek létre, hogy a kutatási eredményeket valós termékekké vagy szolgáltatásokká fejlesszék, majd piacra vigyék. Az egyetemi kutatások életképes vállalkozás fejlesztését a NIÜ a technológiatranszfer cégeken keresztül közvetlenül támogatja.

 

Részletek

Nemzetközi

Az ügynökség támogatást nyújt a vállalkozásoknak nemzetközi terjeszkedésükhöz, így járul hozzá a határokon átnyúló együttműködések előmozdításához és az innovatív kezdeményezések globális szintű hatásának felerősítéséhez.

Részletek

Teremtsen velünk új lehetőségeket