Karrier

A csapatunk

Vezetők

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.  ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus Ut elit tellus, luctus nec beautiful scenario worldwide illusion hope feel love ullamcorper mattis, pulvinar dapibus  leo.

Kun Zsuzsanna

Vezérigazgató

Dr. Héjj Tibor

Stratégiai és üzleti vezérigazgató-helyettes

Gémesi Zsolt

Edukáció és Tudáshasznosítási igazgató

Varga - Tarr Sándor

Vállalati igazgató

Dr. Rodek Nóra

Külpiaci igazgató

Totok Péter

Gazdasági igazgató

dr. Szabó László

Jogi és HR igazgató

Somogyi Róbert

Kiemelt Projekt Iroda igazgató

Sztaniszláv András

Brand és kommunikáció igazgató

Totok Éva

Adat- és Információmenedzsment igazgató

Nemzeti Innovációs Ügynökség

Csatlakozz a Nemzeti Innovációs Ügynökség csapatához!

Legyél részese egy dinamikus és inspiráló szervezetnek, amely hozzájárul a magyar innováció fejlődéshez!

Figyelem

Karrierlehetőségek

Az NIÜ-nél számos különböző pozícióban kínálunk karrierlehetőségeket, beleértve

Communications expert

We are looking for a dynamic Communications Department Leader with a strong PR background and media contacts to shape our agency’s narrative and enhance outreach efforts.

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Ügynökségünk téged keres, ha érdeklődsz Magyarország innovációs ökoszisztéma iránt és szívesen segítesz válaszolni kérdésekre, támogatod az ügyfeleket pályázati ügyekben, valamint jó kommunikációs készségekkel  rendelkezel és proaktív a hozzáállásod.

Közbeszerzési referens

Ügynökségünk téged keres, ha van tapasztalatod közbeszerzési és egyéb eljárások önálló lebonyolításában, valamint az ajánlati felhívások és más (köz)beszerzési dokumentumok előkészítésében.

Rólunk

Ismerj meg minket!

Ügynökségünk kulcsszerepet tölt be a magyar innovációs ökoszisztéma fejlesztésében. Legfőbb küldetésünk, hogy aktívan részt vegyünk az innovációs folyamatok minden szakaszában, támogatva partnereinket az ötletek kidolgozásától a piaci sikerekig vezető úton. Tevékenységeink közt szerepel az innovációs folyamatok monitorozása, networking, a multidiszciplináris együttműködések elősegítése, mentorálás és a piacra lépés segítése. Kiemelt figyelmet fordítunk az innovációs kultúra terjesztésére az oktatásban és a vállalati életben egyaránt.

Company Timeline

A Timeline of Innovation and Disruption in the Financial Industry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Feedback

Cím

Csatlakozz hozzánk!

Miért válassz Minket?

Nagy hangsúlyt fektetünk az inspiráló és kreatív munkakörnyezetre, valamint folyamatos támogatást nyújtunk a szakmai fejlődéshez. Nálunk az innováció nem csak egy szó, hanem gyakorlat és küldetés a mindennapi munkában. Csapatunk részeként segíthetsz innovatív projektek megvalósításában, miközben jóllátható változást eredményezünk Hazánk innovációs ökoszisztémájában. Hiszünk abban, hogy a tehetséges munkatársak és a közösen gyűjtött tapasztalatok lehetővé teszik számunkra, hogy sikeres innovátorok legyünk!

Kiemelkedő Karrierlehetőségek

Olyan munkavállalókat keresünk, akik elkötelezettek az innováció és a fejlődés iránt. Itt lehetőséged nyílik a szakmai növekedésre és karrierutad bővítésére.

Innováció és Kreativitás

Légy része egy olyan csapatnak, ahol az ötletek és az innováció előtérbe kerül. Mi ösztönözzük a kreatív gondolkodást és az újításokat.

Társadalmi Hatás

Dolgozz olyan projekteken, amelyek valódi társadalmi változást hoznak Magyarországon. Az NIÜ fontos szerepet játszik az innovációs ökoszisztéma fejlődésében.

Nem találtál számodra érdekes pozíciót?

Küldd el nekünk az önéletrajzodat az alábbi részen, és amint lesz olyan nyitott pozíciónk,
ami érdekes lehet számodra, azonnal kapcsolatba lépünk veled!