Rólunk

A NIÜ-ről

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) feladata az innovációs ökoszisztéma dinamizálása az innovatív projektek és cégek piacra jutásának és bővítésének támogatásán, valamint az innovációs kultúra terjesztésén keresztül. Célunk a különböző szereplők összekapcsolása és az együttműködéseik serkentése. Ügynökségként a NIÜ releváns és naprakész információkat biztosít az ökoszisztémáról, annak szereplőiről, jelentéseket és elemzéseket készít, valamint láthatóvá és mérhetővé teszi a magyar innovációs vállalkozások gazdasági hozzáadott értékét.

A NIÜ csapat!

A NIÜ csapata olyan szakemberekből áll, akiket a kreativitás és a fejlődés iránti szenvedély hajt. Technológiai, üzleti, politikai és tudományos területeken szerzett tapasztalatokkal rendelkezik, és szinergiában dolgozik azért, hogy támogassa és elősegítse az innovációt az egész országban. Minden csapattag egyedi szaktudással járul hozzá a projektekhez, amelyek a finanszírozástól az innovatív ötletek és fejlesztések támogatásáig terjednek, és mentorálást és erőforrásokat biztosítanak. Közös célunk, hogy olyan támogató környezetet teremtsünk, ahol az ötletek és a vállalkozók sikeresen fejlődhetnek, és ennek köszönhetően az újító, innovációs kultúra az egész társadalmat áthatja.

A NIÜ szervezeti felépítése

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.