Go! - Célpiaci workshop / UK

Workshop

Személyes

1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

Ha sikeresen teljesítetted a kezdő és haladó felkészítő programjainkat, akkor készen állsz az utolsó állomásra, amely során felvértezheted magad mindennel, ami a hatékony piacralépéshez szükséges.

A tréningjeink során a NIÜ idei terveiben szereplő hat célország (USA, Egyesült Királyság, Kína, Szingapúr, Kazahsztán, Németország) speciális, az üzleti világukra jellemző sajátosságaiba nyerhetsz betekintést. Megismerheted mitől tudsz majd sikeresen boldogulni az amerikai, kínai, szingapúri, brit, német és kazah piacokon. Bevezetésként tájékozódhatsz a régióról és azon beül a célország történetéről és berendezkedéséről. A helyi szakértőink által összeállított program részletes betekintést nyújt abba, hogy a hatékony hálózat építés, a befektetőkkel, leendő üzlettársakkal való kapcsolatfelvétel, a versenyképességed növelése érdekében milyen lépéseket érdemes tenned. Segítünk, hogy a piacra lépéshez szükséges eszköztárad az adott piac szokásainak megfelelően minél hatékonyabb legyen.

Workshop

Személyes

1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

Agenda:

  •  A célország bemutatása (rövid történelmi-, földrajzi ismertető)
  • Mire van igény az adott piacon (reverse pitching eredmények összefoglalója)
  • A célország ökoszisztémájának és üzleti kultúrájának bemutatása (mi az, ami működik, jó gyakorlatok és elkerülendők)
  • Onepager, pitch deck célország specifikus összeállítása
  • Az ezen a piacon jól működő piacra lépési módok (alapozva a haladó tréningre)

További időpontok is rendelkezésre állnak a workshopra való jelentkezéshez. Kérjük, tekintsd meg az elérhető időpontokat és regisztrálj!

Jelentkezés