2024-05-06

30 ezer dollár jár a legjobb startupnak

Idén is megrendezik Tajvan legrégebbi, globális startup versenyét, a Mobileheroes-t, amelyen akár a magyar vállalkozások is megmérettethetik magukat.

A Mobileheroes-t 2002 óta rendezik meg a tajvani kormány és helyi ipari partnerek (pl. chipgyártók, távközlési szolgáltatók, berendezésgyártók, rendszerintegrátorok, platformszolgáltatók és angyalbefektetők stb.) közreműködésével. Az esemény egy olyan globális startup verseny, amelynek célja, hogy felfedezze a világ legjobb távközlési startupjait.

A Mobileheroes Global idén az intelligens technológiákra összpontosít, beleértve az 5G, az AI és a fenntarthatóság alkalmazását a gyártásban, az egészségügyben, a mezőgazdaságban, az oktatásban és az ezeket átfogó területeken. A jelentkezők munkáiból a zsűri a legjobb 20-at választja ki (őket már díjazzák is), majd ebből egy virtuális, élő pitch-et követően 10 startupnak nyílik lehetősége 2024. október 23-án, a tajpeji döntőben is bemutatkozni. A döntő legjobb 3 vállalkozása 30, 20 és 10 ezer dolláros jutalmat kap és nemzetközi platformokon is bemutatják őket.

 

Jelentkezési határidő: 2024. június 28., 12:00 óra (GMT+8 tajvani idő szerint).

További információ és jelentkezés: https://mobilehero.com/en/