Kínai Nemzetközi Befektetési és Kereskedelmi Vásár (CIFIT) - 2024

Program

2024-09-08

Személyes

Xiamen, China

A Kínai Nemzetközi Befektetési és Kereskedelmi Vásár (CIFIT) kulcsfontosságú esemény azon vállalatok számára, amelyek globális jelenlétük bővítésére, befektetések vonzására, valamint a Kínával és más résztvevő országokkal való kétoldalú kereskedelmi kapcsolatok erősítésére törekszenek.

Miért fontos a CIFIT a magyar vállalatok számára?

 1. A piacra jutás bővítése: kaput kínál a hatalmas kínai piacra és más nemzetközi piacokra​.
 2. Befektetések vonzása: kínai és más nemzetközi befektetőket találhatnak, ami tőkeinjekcióhoz, technológiai fejlesztésekhez és üzleti növekedéshez vezethet.
 3. Kétoldalú kereskedelmi kapcsolatok: a két ország egyre szorosabbra fűzi gazdasági kapcsolatait. A CIFIT-en való részvétel erősítheti ezeket a kapcsolatokat, több lehetőséget nyitva a kereskedelmi és befektetési együttműködésre.
 4. A magyar innovációk bemutatása: bemutathatják termékeiket, szolgáltatásaikat és innovációikat a globális közönségnek, növelve ezzel ismertségüket és versenyképességüket.
 5. Hálózatépítési lehetőségek: platformot biztosít a magyar vállalkozások számára, hogy különböző iparágak potenciális partnereivel, beszállítóival és ügyfeleivel kapcsolatokat építsenek ki, elősegítve az üzleti kapcsolatokat és együttműködéseket.
 6. A legjobb gyakorlatok elsajátítása: A nemzetközi legjobb gyakorlatokkal és üzleti modellekkel való megismerkedés segíthet a magyar vállalatoknak működésük és versenyképességük javításában.

Program

2024-09-08

Személyes

Xiamen, China

Agenda:

 • Kiállításon való részvételi lehetőség: Kína számos tartománya, autonóm régiója, önkormányzata és városa - valamint több mint 40 külföldi ország vagy régió - vesz részt a CIFIT-en, ahol bemutatják a helyi befektetési környezetüket és projektjeiket. A rendezvény átfogó ismereteket nyújt a tengerentúli befektetőknek a kínai befektetési ökoszisztémáról és politikáról, a leendő projektekről és eredményekről.
 • Konferencián való részvételi lehetőség: A CIFIT ideje alatt számos fórumot és szemináriumot tartanak, amelyeken a legújabb befektetési politikákkal és trendekkel kapcsolatos információkat nyújtanak. A résztvevők között kínai és külföldi kormányzati vezetők, nemzetközi gazdasági szervezetek vezetői, neves közgazdászok és multinacionális vállalatok vezetői vannak. Itt olyan aktuális kérdésekről lehet értekezni, mint a globális befektetések, a regionális iparpolitika és a befektetési környezet. A konferenciákon számos mérvadó befektetési jelentés is megjelenik. A konferencia díszvendége Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter lesz.
 • Tárgyaláson való részvételi lehetőség: A CIFIT szervezőbizottsága a projektegyeztető szimpózium előkészítése során minden évben aprólékosan felkutatja és kiválasztja a befektetési projektek tízezreit az összes főbb iparágban. Innovációs platformként és a CIFIT fontos részeként a szimpózium célja, hogy segítse a vállalkozókat a tőke és a befektetők megszerzésében. 

 

 • CIFIT időpontja: 2024. szeptember 8-11.
 • Jelentkezési határidő: 2024. július 15.

Jelentkezés